På en mission for energibesparelser

Rokkedahl Energi leverer bæredygtige energiløsninger til landbrug og industri. I Danmark er vi førende inden for varmevekslere til landbruget med knap 400 anlæg i drift. En position, som er opnået gennem et ufravigeligt engagement i vores kunderelationer – og gennem løsninger, der er til gavn for både erhvervsliv og miljø.

Udover i landbruget finder du vores varmevekslere nogle måske uventede steder som smedeværksteder, korntørrerier og whiskydestillerier. Vores installationer er også for længst rykket ud over landets grænser med montering af varmevekslere i Norge, Sverige og Tyskland.

I løbende dialog med kunder og producenter sikrer vi, at vores produkter er tilpasset kundernes behov. Vi lægger desuden mange kræfter i at samarbejde med uddannelses- og forskningsinstitutioner samt myndigheder og konsulenter, så vi hele tiden får tilført ny viden. Det giver os mulighed for konstant at være førende på vores felt.

På en mission for energibesparelser

Rokkedahl Energi leverer bæredygtige energiløsninger til landbrug og industri, der er til gavn for både erhvervsliv og miljø.

Vores historie

Rokkedahl Energi fra 2012 til i dag

Vores historie

Rokkedahl Energi fra 2012 til i dag

En del af noget større

Rokkedahl Energi er en del af Rokkedahl Koncernen, som også omfatter Rokkedahl Landbrug og Rokkedahl Food. Vi har hovedsæde i Himmerland men arbejdsplads i hele Skandinavien.

Hos Rokkedahl har vi siden 1963 opdrættet kyllinger, og vi arbejder hele tiden på at udvikle og optimere processer inden for alt fra opvækst og foder til slagtning. På den måde sørger vi for, at dyrevelfærd og kødkvalitet er i top, og at vi samtidig belaster miljøet mindst muligt.

Her spiller varmevekslerne fra Rokkedahl Energi en stor rolle, da de både giver en energibesparelse og skaber et bedre staldmiljø for dyrene. Varmevekslerne har også vist sig at give store fordele inden for industrien, hvor de blandt andet kan minimere udledningen af støv.

En del af noget større

Rokkedahl Energi er en del af Rokkedahl Koncernen, som også omfatter Rokkedahl Landbrug og Rokkedahl Food.